Zašto je potrebno usavršavanje?

Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde.

18.3.2011.
16:42
VOYO logo

Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima. Poslodavci to od vas očekuju, a vi odlučujete u kojem smjeru ide vaša karijera.

Programi Poslovnog učilišta Filaks osmišljeni su s ciljem usavršavanja postojećih znanja i vještina, u skladu sa svjetskim spoznajama s područja menadžmenta, marketinga i prodaje. Sve programe verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuju se u radnu knjižicu kao zvanje. Trajanje programa je 150 i 200 sati, a kroz nastavu vas vodi stručni tim poslovnih savjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za koga su kreirani programi?

Programi usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje su dodatne koristi za polaznike? •sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o. •individualne konzultacije s voditeljem programa •individualni pristup svakom polazniku •rad u malim grupama •priručnik Marketinški vodič •polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine (bez dodatnog plaćanja upisnine ili polaganja završnog ispita) U tijeku su upisi u sljedeće programe usavršavanja: - Voditelj marketinga - Voditelj prodaje - Menadžer u malom poduzetništvu - Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću - Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje (promotivna cijena programa).

Kontakt za detaljnije informacije: Tel: 091 502 0231 Tel/fax: 01 2430 135 mailto:elvira@filaks.hr http://www.filaks.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto odabrati Poslovno učilište Filaks? Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks d.o.o.: "Na tržištu, gdje je sve dostupno i već viđeno, mi se trudimo omogućiti stjecanje znanja i vještina kroz interakciju i individualni pristup svakom polazniku. Nakon svakog predavanja, seminara ili radionice, najveća nagrada nam je zadovoljstvo klijenta. Trudimo se svakim danom ispuniti vaša očekivanja i uvijek dati više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo