'PRSTEN JE KUPLJEN RANIJE' / Zaruke na Kninskoj tvrđavi! Poručnik Marko kleknuo pred dragu nakon obuke

Image
Foto: MORH/T. Brandt

Poručnik Marko Pedić nakon završene hodnje od Udbine do Knina, zaprosio je svoju djevojku, poručnicu Teu Kovačević

22.5.2024.
21:34
MORH/T. Brandt
VOYO logo

Na Kninskoj tvrđavi, nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” uručene značke i diplome, pripadnik motorizirane bojne "Vukovi" Gardijske mehanizirane brigade poručnik Marko Pedić na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio je svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević, otkrili su iz MORH-a.

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke, tijelo prati i srce. "Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođen srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MORH/T. Brandt

Poručnik Pedić zaključio je s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH poželjeli su im puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Podsjetimo, svečanim uručenjem nagrada i priznanja danas 22. svibnja 2024. na Kninskoj tvrđavi završila je dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” od Udbine do Knina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: I kad imaju tabletić na sebi, ove vjne njuške moćno su oružje protiv terorista: 'Doma je kućni ljubimac, a kad stavi prsluk...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo