Zaposlenicima zabranio Fejs i lokalni news portal

Sisački gradonačelnik zabranio je zaposlenicima u Gradu i gradskim ustanovama korištenje Facebooka i YouTubea, jer im navodno negativno utječe na učinkovitost.

26.8.2010.
22:42
VOYO logo

Gradonačelnik Siska Dinko Pintarić svojim je zaposlenicima, te zaposlenicima gradskih ustanova 25. kolovoza poslao obavijest kojom ih obavještava kako im ukida mogućnost korištenja društvenih mreža YouTube, Facebook i Sisak.info. Svoj čin je obrazložio podatkom da se zaposlenici previše koriste tim mrežama, a da to ima negativan učinak na radnu učinkovitost.

"Ja sada teoretski mogu na porno-stranice, ali ne mogu na lokalni portal Sisak.info. Strašno", prokomentirala je za Jutarnji list jedna zaposlenica. Ističe kako može dijelom razumjeti onemogućavanje pristupa društvenim mrežama, raznim igricama i slično, ali ne razumije društvenu opravdanost zabrane pristupa lokalnom sisačkom news portalu Sisak.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije prvi put da Pintarić ratuje s internetom, odnosno s tim portalom. Nedavno je preko svog odvjetnika zaprijetio tužbama vlasnicima lokalnog portala Sisak.info, ako ne uklone zločeste tekstove i anonimne komentare o njemu i njegovoj vlasti na forumu toga portala, piše Jutarnji. Zatražio je i da vlasnice zaustave ubuduće objavu sličnih sadržaja.

Prethodni članci:

arti-201008240672006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003260108006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo