'PROBLEM' U ZAGREBU / VIDEO Zapinjanje za tramvajske vodove, nadvožnjake: 'Dođe do zastoja, gužve, puno puta se to događa'

Image
Foto: PIXSELL/RTL/Patrik Macek/PIXSELL

'To se događa svaki drugi dan u Zagrebu, ništa novo', tvrdi jedan Zagrepčanin

22.7.2022.
18:00
PIXSELL/RTL/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Danas u Savskoj ulici u Zagrebu blizu Studentskog centra kamion je zapeo za tramvajske vodove i nastao je kolaps u prometu.

Kako smo doznali, radnici ZET-a brzo su izašli na teren, a promet je brzo normaliziran. U jednom trenutku i tramvaji nisu vozili, odnosno bio je prekinut promet prema Savskom mostu, Novom Zagrebu, Ljubljanici i Prečkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je veliki zastoj, gužva, puno ljudi, nije se moglo prolaziti, bilo je jedno policijsko vozilo", govori nam Ines Radović, konobarica iz obližnjeg kafića.

Kaže da je taman došla na smjenu kad se sve dogodilo, a ljudi koji su čekali tramvaj mogli su samo negodovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je već drugi put u kratkom vremenu da se upravo na Savskoj događaju ovakve nezgode, a prije samo tri dana kamion je zapeo u Zagrebu ispod podvožnjaka, ali do veće štete nije došlo. Sve se dogodilo kod podvožnjaka u Miramarskoj, ali tamo nije došlo ni do pretjerane gužve jer su vozači iskoristili drugi prometni trak za vožnju.

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

No, sigurno bi se nešto trebalo promijeniti, barem što se tiče tramvajskih vodova kako se ne bi događale ovakve nezgode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se događa svaki drugi dan u Zagrebu, ništa novo", tvrdi jedan Zagrepčanin.

I Radović nam govori da prije dva dana netko nije podigao ručnu u autu koji je polako krenuo unatrag te su tramvaji morali stati i nastao je zastoj, a smatra da bi se nešto trebalo promijeniti i po pitanju tramvajskih vodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno da, vidjela sam 'masu' puta da se to dogodilo, nije toliko ne rijetko, ali nije ni toliko često, ali opet u jednu ruku bi se trebalo nešto promijeniti", poručila je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo