NATJEČAJ ZA SLOGAN / Zanimljiv potez Stipe Petrine: za pomoć u kampanji nudi 500 kuna i vino

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Natječaj za osmišljavanje slogana u kampanji, koji je počeo jučer, traje sve do ponedjeljka u ponoć

14.4.2017.
16:55
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nezavisna lista Stipe Pertine objavila je natječaj za osmišljavanje slogana i loga njihove predizborne kampanje. Jedini uvjet je kreativnost jer kod Pertine, kako ističe, ništa ne ide preko veze, a one najkreativnije očekuju zanimljive nagrade, piše Šibenik IN, a prenosi Splitski dnevnik.

“Osmisli slogan i logo kampanje koja će 21. svibnja promijeniti politiku Šibensko-kninske županije. Najbolje rješenje biti će nagrađeno novčanom nagradom od 500 kuna, 20 zelenih jaja iz ekološkog uzgoja kokoša Hrvatica (nisu ručno bojana) te 2 litre extra netaknutog djevičanskog ulja i litru primoštenskog Babića (jedva sam se odreka)”, piše u pozivu na službenoj stranici Nezavisne liste Stipe Petrine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Šibenik IN-a, natječaj, koji je počeo jučer, traje sve do ponedjeljka u ponoć, a rješenja se mogu slati na e-mail adresu kampanja@stipepetrina.com s naznakom “kreativni natječaj”. Logo i slogan, naravno, moraju imati veze za nadolazećim izborima u kojem Stipe Petrina i njegova ekipa idu u pohod na županiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo