KRUNOSLAV ŠEGO / Zamjenik ravnatelja KBC Osijek: 'Banožić je stabilno, nije pri punoj svjesti. I dalje se ne sjeća što se dogodilo'

Image
Foto: Dubravka Petric/Pixsell

'Teško je za reći koliko će trajati takvo stanje, barem još nekoliko dana u najboljem slučaju. Za sada s naše medicinske strane ne planiramo njegovo premještanje', poručio je Šego

12.11.2023.
14:06
Dubravka Petric/Pixsell
VOYO logo

Krunoslav Šego, zamjenik ravnatelja KBC Osijek i šef kirurške službe daje izjavu za medije o zdravstvenom stanju Marija Banožića.

Banožić je, podsjetimo, jučer oko 6 sati pretjecao drugo vozilo i sudario se s kombijem te usmrtio 40-godišnjaka. Bivši ministar s teškim ozljedama prebačen je prvo u vinkovačku, a potom u osječku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da je stanje gospodina Banožića stabilno, još uvijek je izvan neposredne životne opasnosti, ali još uvijek smo oprezni s obzirom na opseg i vrstu ozljeda koje je pretrpio. Novi nalazi ne pokazuju nikakvu značajnu progresiju ozljeda", rekao je Šego i dodao da se i dalje ne sjeća što se dogodilo i da nije pri punoj svijesti.

"Teško je za reći koliko će trajati takvo stanje, barem još nekoliko dana u najboljem slučaju. Za sada s naše medicinske strane ne planiramo njegovo premještanje", poručio je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinarke može li ga policija ispitati: "Ne vjerujem da policija može dobiti nekakve relevantne informacije od njega", rekao je Šego.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković: 'Posjetit ću Banožića u pravom trenutku. Sutra počinjemo konzultacije za novog ministra'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo