građani ogorčeni / Zakon još jednom pokazao koliko je selektivan: zatvara se kultna splitska brijačnica u vlasništvu dva starca

Image
Foto: Facebook

Nije poznato zbog čega se obrt zatvara, no postavlja se pitanje je li zakon ipak selektivan kada starčiće lišava posla, a zločinci šetaju na slobodi

23.11.2017.
14:30
Facebook
VOYO logo

Na Facebook stranici Damira Barbira, potpredsjednika Gradskog kotara Trstenik, izašla je objava da je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava stalo na kraj radu još jednog kultnog splitskog mjesta, piše Splitski dnevnik. 

Riječ je o jednoj od najpoznatijih i najstariji brijačnica u Splitu. Brijačnicu 'Zvonko' vode dva starca od preko 70 godina. Nije poznato zbog čega se obrt zatvara, no postavlja se pitanje je li zakon ipak selektivan kada starčiće lišava posla, dok netko poput Horvatinčića i Todorića i dalje šeta na slobodi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na objavu na Facebooku su se, kao što i sami možete pročitati, nadovezali brojni komentari poput: “Katastrofa..Vjerovatno će američki burgeri ili slične pi****ije izniknut na tom mjestu” i “sad će im opalit takvu kaznu da će morat prodat ovaj prostor … šta je sigurno nekome cilj”, piše Splitski dnevnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo