ZAKOMPLICIRALO SE STANJE DJEČAKA KOJEG JE UDARIO AUTO: / Zbog krvarenja u mozgu morali su ga hitno operirati: 'Ugrožen mu je život'

Image

Riječ je o krvarenju dugom tri centrimetra. U jutarnjim satima za Zagreb je pošla dječakova majka, a otac, koji je na radu u Njemačkoj, hitno je krenuo za Hrvatsku

13.6.2019.
13:52
VOYO logo

Đ. K. (77), vozač VW pola koprivničkih registracija, krivac je za nesreću u kojoj su stradala dvojica osmogodišnjih dječaka, jučer predvečer između Koprivničkog Ivanca i Goričkog, barem tako tvrdi službeno policija. On je sinoć uhićen nakon višesatne potrage za počiniteljem nesreće, a vrlo lako bi mogao tijekom dana, ako već nije, biti na slobodi, piše Jutarnji list. Kako saznaje Podravski.hr, dječak se trenutačno nalazi na operaciji glave u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici.

U Kliniku za dječje bolesti Zagreb dječak je zaprimljen jutros u 4.30 sati gdje mu je napravljena dodatna dijagnostika. Ravnatelj Goran Roić potvrdio je za Jutarnji da se krvarenje u dječakovu mozgu nastavilo zbog čega je trenutačno na kirurškom zahvatu i život mu je ugrožen. Kako prenosi Jutarnji, riječ je o krvarenju dugom tri centrimetra. U jutarnjim satima za Zagreb je pošla dječakova majka, a otac, koji je na radu u Njemačkoj, hitno je krenuo za Hrvatsku. U njihovu obiteljskom domu u Koprivničkom Ivancu zatekli su baku Veroniku i djeda Stjepana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROMETNA NESREĆA KOD KOPRIVNICE: /

Vozač naletio na dvojicu dječaka pa pobjegao s mjesta nesreće, ispala mu tablica

Image
PROMETNA NESREĆA KOD KOPRIVNICE: /

Vozač naletio na dvojicu dječaka pa pobjegao s mjesta nesreće, ispala mu tablica

Zabrinuti roditelji

Dječakova Majka Veronika komentirala je da se svakom vozaču može dogoditi ovakva nesreća, ali da joj nije jasno kakav to čovjek ne stane pomoći djeci te je zanima kako će biti kažnjen. Naglasila je da je jedino važno da je njezin sin Luka dobro. Marina, majka drugog dječaka, Karla, koji je čudom prošao neozlijeđeno u naletu automobila, pita se što je s vozačem.

Image
Foto: Thinkstock

Thinkstock

"Kaj je na kraju s tim vozačem? Piše policija da nije bio pod utjecajem alkohola, a meni su rekli iz policije da je bio pijan, da je napuhao 3,10 promila. Ne znam onda čemu to sve ako su nam rekli da je napuhao 3,10 promila. Stvarno ne znam", komentirala je majka. Dodala je da je sreća što su se dječaci vozili "pogrešnom" stranom ceste jer, kako kaže, da su se vozili "svojom" stranom bili bi mrtvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozio se po cijeloj bankini, izletio na drugi kraj kolnika, po jarku. Kaj reći za vozača koji je pobjegao? Ne znam. Svima se nama može nekaj desiti, to mi je sve normalno, ali ostaviti djecu u grabi, to nije normalno. Dijete nije životinja, pa dok i pas ili jež ide preko ceste, prikočim, pripazim ili pomognem, pa pogledam. Jež kad prolazi mičem ga s ceste, a kamoli da su djeca u pitanju", komentirala je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo