ZAGREPČANKA OPISALA DRAMU U POPLAVLJENOM STANU: / 'Voda je šikljala iz tuša, WC-a... Beba se zamalo utopila. Ostali smo bez svega'

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija

Žena je ispričala kako su iz nedavno renoviranog, a sinoć poplavljenog stana ona i surpug spašavali svojih četvero djece

26.7.2020.
9:12
Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Snažno nevrijeme koje je u petak navečer pogodilo Zagreb s bujicama vode koje su se slijevale gradskim ulicama u podrume i stanove nekim je obiteljima donijelo nove probleme nakon nedavnog potresa. Jedna obitelj s četvero djece morala je napustiti svoj stan na zagrebačkim Sveticama.

"Sve nam je uništeno. U jednom trenutku je samo voda krenula nadirati u stan odasvud. Izgleda da su cijevi popucale. Šikljalo je iz tuša, iz WC-a, kuhinje, šahta... U nekoliko minuta cijeli je stan bio pod vodom. Voda je ušla u utičnice. Laptop nam je izgorio. Molili smo Boga da nas struja ne ubije", kroz suze je za RTL ispričalaS.B..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO/VIDEO] TOTALNI KAOS U ZAGREBU: /

Nove snimke otkrivaju razmjere gigantske oluje, grad je pod vodom

Image
[FOTO/VIDEO] TOTALNI KAOS U ZAGREBU: /

Nove snimke otkrivaju razmjere gigantske oluje, grad je pod vodom

'Što sam ja Bogu skrivila?'

Ona i suprug imaju četvero male djece, od kojih najstarije ima četiri godine, dok su najmlađem tek tri mjeseca. Njihov stan stradao je i u nedavnom potresu kada je S.B. bila u visokom stupnju trudnoće.

"I u potresu smo stradali. Srećom, suprug je uspio popraviti štetu, a sad ovo. Život mi je uništen. Što sam ja Bogu skrivila? U nekoliko minuta smo ostali bez svega. Ja sam doslovno bosa jer nisam stigla niti jedne tenisice ponijeti", ispričala je očajna žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bježala sam bosa s djetetom u naručju'

Stan su potpuno renovirali u proteklih godinu dana, a sada im je, kaže, sve uništeno.

"Prvo smo djecu spašavali. Posebno sam se uplašila za najmlađeg, jer je voda već doprla do madraca u krevetiću. Susjedi su odmah uskočili pomoći nam. Vatrogasci su brzo došli, ali ništa nismo mogli spasiti. Bosa sam s bebom u naručju bježala", kazala je za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njih su ubrzo došli kumovi iz Gajnica kod kojih će supružnici ostati neko vrijeme s bebom, dok će ostalo troje djece biti kod bake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo