pogledajte situaciju / VIDEO Zagrepčanin odbrusio Bačiću: 'Biste li vi i Plenković živjeli u kontejneru'

Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Zagrebački gradonačelnik pokušao se ubaciti u razgovor, ali mu je drugi građanin odrezao da su srušene tri kuće i niti jedna nije napravljena: 'Srbi su napravili više kuća na Baniji nego vi. Pa zar to nije žalosno, Bogu za plakati?'

13.2.2023.
15:01
Slavko Midžor/Pixsell
VOYO logo

"Evo, sad je zima. Biste li vi došli s vašim Plenkovićem dva mjeseca živjeti u tom kontejneru? Kad bi njegovi roditelji živjeli u kontejneru, brzo bi se to sredilo, ovako ništa", obdrusio je danas uzrujani Zagrepčanin ministru Branku Bačiću.

Prvi čovjek obnove obilazio je zagrebačko Čučerje i Markuševac koji su najviše stradali u potresu. Bačić je odgovorio da ga razumije, ispričao se u osobno ime i rekao da će ubrzati obnovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar je istaknuo da je bilo puno grešaka te da u nekim zemljama obnova i dalje traje, kao u Italiji gdje su ljudi i dalje u kontejnerima.

Image

"Možda boljim nego ovim u kojima vi živite, ali učinit ćemo sve da vam se čim prije sredi, izgradi. Na vama je da mi vjerujete ili ne vjerujete", rekao je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građanin je prekinuo zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića kad se pokušao uključiti u razgovor i rekao mu da su srušene tri kuće, ni jedna nije napravljena.

"Srbi su napravili više kuća na Baniji nego vi. Pa zar to nije žalosno, Bogu za plakati", pitao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike