bizarna situacija / Zagrepčanin dobivao prijetnje zbog veze s maloljetnicom, no iza kulisa priče je bila obiteljska zavjera

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

'Isjeći ću te na komade ako ne daš 10.000 eura', samo je jedna od tih poruka koje je 32-godišnjak dobio na svoj broj. Ipak, otkriveno je kako mlada djevojka nema veze sa cijelom situacijom i prijetnjama

7.11.2017.
16:02
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je nekoliko dana bio u vezi s maloljetnicom, 32-godišnji muškarac inicijala P.M. dobio je nekoliko prijetećih poruka na svoj mobitel, piše Jutarnji.hr. 

"Isjeći ću te na komade ako ne daš 10.000 eura", samo je jedna od tih poruka koje je 32-godišnjak dobio na svoj broj. Nepoznata osoba telefonom je od njega tražila novac tvrdeći da je to 'odšteta' za povrijeđenu čast dečka spomenute 17-godišnjakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, policija je otkrila kako u cijeloj bizarnoj situaciji veza 32-godišnjaka i maloljetnice nema veze s prijetnjama, već iza svega stoji bratić spomenutog muškarca. Policija je u petak i uhitila 44-godišnjeg muškarca M.A., prijavivši ga zbog pokušaja iznude, no identitet njegovog pomagača još uvijek nije poznat.

Cijela priča začeta je u listopadu kada je P.M. imao kratku ljubavnu vezu sa 17-godišnjom djevojkom, no nakon što je shvatio koliko je djevojka mlađa od njega, prekinuo je vezu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana poslije počeo je dobivati pozive u kojima mu je muški glas govorio kako je zbog svoje avanture dužan dečku maloljetnice platiti 10.000 eura. On se potužio svom bratiću, no bratić je nakon nekoliko dana rekao kako je on riješio cijelu situaciju i isplatio navodnom dečku maloljetnice 10.000 eura i kako je sada nejmu dužan spomenuti novac. 

Sredinom listopada mladić ga je odveo u dućan te su kupili sjekiru, a na povratku bratić mu je stavio nož pod oko, zaprijetivši mu da će mu iskopati oči. Nagodili su se oko cijele situacije i P.M. je bratiću morao prepisati svoj automobil, nakon čega je P.M. sve prijavio policiji, piše Jutarnji.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo