Zagrepčanima pokupili novac za članarine pa zatvorili teretanu!

Više od tisuću korisnika fitness centra ostalo je u četvrtak zatečeno zaključanim vratima i viješću o iznenadnom povlačenju te tvrtke iz prostora Hypo centra u Slavonskoj aveniji u Zagrebu.

2.3.2013.
10:18
VOYO logo

Pokraj dizala, koji već nekoliko dana uopće ne vozi do trećeg kata, gdje se nalazi fitness centar, stoji obavijest kako tvrtka koja vodi teretanu zatvara svoje poslovanje na području Hrvatske.

Brojni korisnici smatraju kako su lukavo prevareni, jer je sporna tvrtka još do prije nekoliko dana, kažu, primala uplate starih i novih članova za godišnje i mjesečne ��lanarine. Riječ je o 200 do 300 kuna po osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je, naime, drugi put u godinu dana da se neka fitness tvrtka iznenada povlači iz istog prostora u Hypo centru.

''I mi smo ostali zatečeni. S obzirom na to da smo samo vlasnici prostora, nije naša dužnost snositi odgovornost za nemarne postupke sporne tvrtke. No, imamo moralnu obvezu zaštititi korisnike i izaći im ususret'', kazao je Igor Vukasović, glasnogovornik Hypo Alpe-Adria-Nekretnine, te najavio da su zbog toga već u novim pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako korisnici ne bi ostali zakinuti, kaže Vukasović, u dogovoru s novim partnerom, od ponedjeljka će svi dosadašnji članovi moći besplatno koristiti usluge fitnessa na trećem katu Hypo centra, dok im ne istekne sporna članarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo