Večeras u 19 sati / Zagrepčani pozivaju na zviždanje Bandiću s balkona: 'Bahatost i bezobrazluk su dosegli vrhunac'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bandić je jučer na press konferenciji kazao kako on stoji iza svojih građana

3.4.2020.
9:14
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nezadovoljstvo građana Zagreba time kako gradonačelnik Milan Bandić upravlja gradom nastavlja se i u ovim kriznim trenucima. Na Facebooku se pojavio događaj kojim se poziva da svi izađu na balkone i izvižde ga večeras u 19 sati.

"Bahatost i bezobrazluk, dosegli su vrhunac. U ovim teškim vremenima kada volonteri,udruge i inicijative rade od 0 do 24 kako bi pomogli svome gradu, kvazigradonačelnik mu okreće leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samouvjeren u činjenici da su zabranjena javna okupljanja, ruga se stanovnicima grada kojeg nije nikada volio, ni poštivao. Osim što se na njemu obogatio. Stoga u petak uzmite zviždaljke u ruke i stavite transparente na balkone i prozore!

Neka nas čuje i on i vladajući,koji s obzirom na krizno razdoblje mogu gradonačelnika smjeniti sa dužnosti", stoji u opisu događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jučer je na konferenciji za novinare komentirao nastavak sanacije grada nakon potresa. Osvrnuo se i na prijedlog zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom. Kazao je kako on stoji iza svojih građana. Očito neki ne misle tako.

"Ovo je nesreća koja je zadesila Zagreb, gradonačelnik i službe stoje iza svojih građana. Ne želimo sudjelovati u projektu koji je lomljenje preko koljena, ovo nije Gunja. Mi želimo sudjelovati u zakonu koji je životan, nema građana prvog i drugog reda. Svi se trebaju isto tretirati. Zakon treba biti pravedan i provediv", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je samo još jedan u nizu prosvjeda protiv zagrebačkog gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo