JESTE LI ČULI? / Zagrepčane uplašila snažna eksplozija: Ministarstvo objavio da su za to 'krivi' zrakoplovi

Image

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske,  Koprivničko-križevačke županije, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske na visini od  10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera

17.10.2022.
17:52
VOYO logo

U Zagrebu se nešto poslije 17.30 sati čula buka, odnosno nešto poput eksplozije, dojavili su nam naši čitatelji. Eksplozija koju su građani čuli je probijanje zvučnog zida, koji je MORH ranije najavio.

"U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će u ponedjeljak 17. listopada 2022. godine u periodu od 10 do 18 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida", navelo je ministarstvo obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Let iznad šest županija

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske,  Koprivničko-križevačke županije, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske na visini od  10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, kazali su iz MORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo