organiziraju koncert / Gimnazijalci velikog srca: Skupljaju novac za učenike čiji roditelji ne mogu platiti maturalac

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Plemeniti koncert organiziran od strane učenika Klasične gimnazije održat će se 18. prosinca

7.12.2018.
8:03
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gimnazijalci iz Klasične gimnazije došli su na genijalnu ideju i pokazali veliko srce za svoje vršnjake čiji roditelji nisu u idealnoj financijskoj situaciji te njihova djeca iz tog razloga ne mogu ići na maturalac.

Radi se koncertu ROCK OUT kojim će se putem donacija skupljati novac upravo za potrebite učenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete", stoji u objavi ROCK OUT - Benefit koncert Klasične gimnazije. 

Ovaj koncert održat će se 18. prosinca (utorak) i kreće oko 20 sati u Sax-u. Održava se već treću godinu zaredom, a na njemu će ove godine nastupiti mladi bendovi: Fire in Cairo, KGB i Adelfi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi", poručuju učenici Klasične gimnazije.

Preporučena donacija je 20 kuna, no kako se radi o plemenitom cilju, svatko tko ima volje i mogućnosti može naravno, donirati i više. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije o ovom događaju možete pratiti na Facebook stranici ROCK OUT. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo