'ZAGREB JE IDEALAN ZA POČETAK NOVOG ŽIVOTA': / Portal predlaže Amerikancima gdje da pobjegnu od Trumpa

Image

Nakon pobjede Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, brojni Amerikanci su nezadovoljni i najavljuju iseljenje iz SAD-a.

11.11.2016.
14:01
VOYO logo

U izbornoj je noći već srušena kanadska useljenička internetska stranica zbog velikog prometa, i to većinom od državljana SAD-a koji su iznimno nesretni i tvrde da ne žele više živjeti u zemlji čiji je predsjednik kontroverzni Trump. Osim susjedne Kanade, Amerikanci bi mogli pohrliti i prema nekim drugim odredištima, a portal European Best Destinations već im je dao neke preporuke.

Image
TRUMP POBIJEDIO, AMERIKANCI BJEŽE: /

Pala kanadska useljenička web-stranica, veliki interes i za Novi Zeland

Image
TRUMP POBIJEDIO, AMERIKANCI BJEŽE: /

Pala kanadska useljenička web-stranica, veliki interes i za Novi Zeland

'Otkrijte povijesno i kulturno bogatstvo Europe'

'Ovo je jedinstvena prilika da otkrijete povijest, kulturu i bogatstvo Europe', piše European Best Destinations.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među brojnim prekrasnim europskim gradovima koje predlažu, poput Porta i Madeire u Portugalu, Pariza, Bordeauxa i Nantesa u Francuskoj, prekrasnog Beča u Austriji, nizozemskog Amsterdama, belgijskog Bruxellesa, švicarskog Basela,Monte Isole i Milana u Italijite španjolskog San Sebastiana, tu je i crnogorski Kotor, ali i glavni grad Lijepe naše Zagreb.

Idealno odredište za početak novog života

'Smješten u Hrvatskoj, jednoj od najljepših europskih zemalja, Zagreb je idealno odredište za početak novog života u Europi. Sve je tu: prekrasni muzeji, šarmantan donji grad, tradicionalni prekrasni parkovi koji su među najljepšima u Europi... Štoviše, udaljen je tek nekoliko sati od najljepših europskih plaža, a zimi možete čak i skijati na Sljemenu. U predbožićno vrijeme Zagreb postaje čaroban za mlade i stare. Ako želite promijeniti život, otkrijte glavni grad Hrvatske i u njemu ostavite prtljagu', napisali su za Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nahvalili su i Kotor u susjednoj Crnoj Gori, napisavši da svakoga tko tamo dođe, čeka kulturno i prirodno bogatstvo.

'Crna Gora je savršena za one koji traže autentičnost, očuvanu prirodu, ali je dobra prilika i za trgovce nekretninama', napisali su na uglednom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo