ZADRANIN OGORČEN PONAŠANJEM TURISTA: / Na Puntamici turisti ilegalno kampiraju i u prirodi prazne septički spremnik?

Image
Foto: eZadar

'Situacija koja me najviše ogorčila je bila kad je jedan kamper u jutarnjim satima odlazio,

14.8.2020.
15:57
eZadar
VOYO logo

"Nažalost sam primoran prijaviti dogođaj koji me naprosto šokirao prilikom jutarnje šetnje sa psom na Puntamici", piše jedan Zadranin, koji je revoltiran ponašanjem turista koji ilegalno kampiraju i još k tome zagađuju okoliš, uputio tekst portalu eZadar.

"Kako i svi znamo na samoj punti na Puntamici gdje se nalazi svjetionik se u večernjim satima skuplja svakog dana sve veći broj turista u šatorima i kamperima ne bi li malo uštedili na spavanju. Nuždu vrše po okolnim grmovima i zaklonjenim pregradama, ali situacija koja me najviše ogorčila je bila kad je jedan kamper u jutarnjim satima odlazio, a prije tog je otvorio ventil za pražnjenje otpadnih voda i nonšalatno se provozao po cijelom parkingu sve do izlaza dok fino nije sve isprazno. Potom se zaustavio, zatvorio ventil i uputio se u na sljedeće besplatno odredište koje bi mogao zagaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad me zanima kako to da nitko od nadležnih ne reagira na ilegalno kampiranje jer se u noć zna skupiti i preko 15-tak vozila u kojima ljudi spavaju ili kampiraju a kamp se nalazi 500 m dalje? Isto tako kako je ljudima koji se dolaze popodne kupati i igrati s malom djecom, a i ne slute da je ujutro tu netko ispraznio svoje fekalije? Ili gradu ipak takvi turisti najviše odgovaraju, ostave svoja da se tako izrazim go*na i jednostavno odu? Kako sam i sam kampist jednostavno samo ogorčen takvim ponašanjem", piše ovaj ogorčeni Zadranin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo