'DOLAZI JESEN' / Zabranjene posjete u splitskom KBC-u, Beroš oko toga vraća li se korona: 'Za sad se ne treba brinuti'

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

'Potvrdio je da su se pojavile nove varijante koje zazivaju oprez u svijetu. 'Na kraju ljeta dolazi jesen, vrijeme kada je hladnije, kada smo u kućama i dolazak potencijalno neke nove varijante koja može pobuditi epidemiju', kazao je Beroš

24.8.2023.
15:33
Patrik Macek / PIXSELL
VOYO logo

Ministar zdravstva Vili Beroš je komentirao nakon sjednice Vlade novu pojavu koronavirusa. Na pitanje trebamo li biti zabrinuti - kazao je: "U ovom trenutku doista ne".

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL
Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

"Mislim da je primjeren postupak zabrane posjeta u Splitu jer pojava 11 slučajeva u bolničkim sustavima ipak nešto znači. Mislim da je to potpuno opravdano", kazao je. Prema riječima ministra HZJZ i epidemiološka struka nisu prestali pomno pratiti epidemiološke elemente, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRAĐA IDENTITETA /

Ministarstvo upozorava na lažne oglase o čudotvornom lijeku, prevaranti posegnuli za osobito gnjusnom taktikom

POGLEDAJTE VIDEO: Prije tri godine kod nas je zabilježen prvi slučaj koronavirusa

"Istina je da su se pojavile nove varijante koje zazivaju oprez u svijetu. Ponovit ću, kao i svake godine, na kraju ljeta dolazi jesen, vrijeme kada je hladnije, kada smo u kućama i dolazak potencijalno neke nove varijante koja može pobuditi epidemiju, osobno to ne očekujem ali tko sam ja da komentiram epidemiološke elemente", kazao je Beroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros sam se vidio s Capakom i u ovom trenutku nema elemenata koji bi nas upozoravali na mogućnost eskalacije epidemioloških karakteristika", zaključio je Beroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo