ZABILI MU SJEKIRU U PIJESAK I ZAPRIJETILI SMRĆU: / Kandidat za gradonačelnika Ploča ispred kuće zatekao stravičan prizor

Image

Kandidatu za gradonačelnika Ploča, SDP-ovom Miši Krstičeviću netko je otvoreno prijetio smrću, objavljeno je na Facebook stranici "Neslužbena stranica grada Ploča".

31.5.2017.
18:45
VOYO logo

Ploce.com.hr javlja da su dobili fotografije na kojima se vidi kako je netko zabio sjekiru u pijesak ispred Krstičevićeve obiteljske kuće u naselju Birina. Uz sjekiru je netko ostavio i prijeteću poruku na kojoj je pisalo 'Poklon ti je u pijesku. Čuvajte se sutra u 19.30'.

Prijetnja je prijavljena policiji koja sve istražuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave prijetnje, oglasio se i Krstičevićev protukandidat i dosadašnji gradonačelnik HDZ-ovac Krešimir Vejić, najoštrije osuđujući događaj. Ujedno je pozvao MUP i nadležne institucije da istraže slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao gradonačelnik 8 godina sam radio na okupljanju, razvoju demokracije i tolerancije u društvu, a takvu sam kampanju vodio i sada. Nažalost, moji protukandidati, njihove pristaše i simpatizeri putem društvenih mreža i u direktnom kontaktu s građanima prijete otkazima, osvetom i rušenjem sagrađenoga, te pritom ne biraju riječi zastrašivanja", izjavio je Vejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo