Za vikend nam napokon stiže sunce, ali ne zadugo

Sljedećih dana u cijeloj Hrvatskoj će biti uglavnom suho i malo toplije.

23.11.2012.
10:09
VOYO logo

Tijekom petka u kopnenom području bit će pretežno oblačno i tmurno ponegdje uz rosulju i prolaznu slabu kišu. Krajem dana na zapadu i sjeverozapadu moguće je djelomično razvedravanje.

Na Jadranu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i povremenom kišom, posebice u Dalmaciji. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 7 do 12, na Jadranu od 14 do 19 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više sunca u subotu

I u subotu će se u unutrašnjosti zadržati pretežno oblačno i maglovito uz mogućnost rosulje. Na Jadranu, a poslijepodne i u gorju djelomice sunčano. Kraća sunčana razdoblja moguća su poslijepodne ponegdje i u nizinama. Vjetar slab, na srednjem i južnom Jadranu do umjeren sjeverozapadni.

Najniža jutarnja temperatura od 3 do 8, na Jadranu između 7 i 12, a najviša dnevna od 8 do 12, duž obale između 14 i 19 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u nedjelju ponovno je moguća kiša, uglavnom na sjevernome dijelu zemlje. U ponedjeljak će zapuhati jugo koje će najaviti novu kišu, koja će padati gotovo cijeli tjedan.

Kako sada pokazuju meteorološke karte, od srijede će kišiti u većem dijelu zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo