ZA ŠTO UOPĆE RADE? / Dobiju plaću od tri tisuće kuna, a za parking na poslu trebaju izdvojiti 400

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Radnike Mall of Splita šokirala je odluka njihovog poslodavca da im parking naplaćuje 400 kuna. Pitaju se kako da plaćaju toliko parking kad su im plaće tek 3 tisuće kuna.

3.3.2016.
10:07
PIXSELL, Miranda Cikotic
VOYO logo

Zaposlenici tek otvorenog Mall of Splita ogorčeni su zbog odluke svog poslodavca koji od njih traži da plaćaju parking za automobil s kojim dolaze na posao i to ni manje ni više nego mjesečno čak 400 kuna. Ljudima koji koji tvrde da imaju plaće u visini tri tisuće kuna takva je odluka teško pala, piše Slobodna Dalmacija navodeći kako radnike nije umirila ni prijedlog o besplatnim autobusnim linijama i povoljnijim cijenama za pokazne karte.

Radnici se pitaju ruga li im se to poslodavac te zašto ne napravi asfaltirano mjesto za njihova vozila. Na internetu su se pojavili i žešći komentari drugih građana. "Kako vas nije sram naplaćivati svojim radnicima parking 400 kuna misečno!? Da trošim novac u centru koji radi budale od zaposlenika i parkinga? Ne hvala...", piše jedan od revoltiranih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednja nam je namjera bila zarađivati na račun naših zaposlenika"

U Mallu se, pak, brane time da nisu u mogućnosti udovoljiti svima, a da su im kupci na prvom mjestu. Naime, u centru će raditi oko 1500 ljudi, a parkirališnih mjesta je 2500.

"Napominjemo kako nam je posljednja namjera bila zarađivati na račun naših zaposlenika, za koje se i dalje trudimo pronaći najbolje rješenje", poručuju s Mejaša gdje kažu da nije isključeno da će nakon sagledane situacije na terenu svi biti zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKVA JE BUDUĆNOST MALL OF /

SPLIT-a? Radnicima u trgovačkom centru uručeni otkazi

Image
KAKVA JE BUDUĆNOST MALL OF /

SPLIT-a? Radnicima u trgovačkom centru uručeni otkazi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo