ZA SAV PROMET: / Zatvoreno 7 graničnih prijelaza sa Srbijom i jedan sa Slovenijom

Image
Foto: PIXSELL, Marko Mrkonjić

Za sav promet zatvoreno je sedam graničnih prijelaza sa Srbijom i jedan prema Sloveniji, priopćeno je u nedjelju ujutro iz HAK-a.

20.9.2015.
8:39
PIXSELL, Marko Mrkonjić
VOYO logo

Zatvoreni su granični prijelazi Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina zbog povećanog dolaska migranata iz Srbije a otvoreno je jedino Bajakovo. Kolona teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo duga je oko 11km, a moguća su čekanja i na ulasku.

Promet je obustavljen sa Slovenijom na graničnom prijelazu Harmica a na graničnom prijelazu Bregana prema Sloveniji promet protječe jednim trakom na ulasku i izlasku. Na graničnom prijelazu Bregana do daljnjega je obustavljen promet teretnih vozila (kolona je duga oko 1,5km).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici u Hrvatskoj mokri su i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici, Gorskom kotaru, te na širem riječkom području. Na Jadranskoj (DC8) i Ličkoj (DC1) magistrali mogući su odroni zelje i kamenja.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II.skupina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar puše i na autocestama: A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo