'NEŠTO JE TRULO U GRADU ZAGREBU' / Za dlaku izbjegnuta tragedija na Trešnjevci, Petek oprao Zrinjevac i gradonačelnika: 'Još su prošle godine obećavali...'

Image

Opet je u Zagrebu palo trulo stablo, ovog puta u kvartu gradonačelnika Tomaševića, na Trešnjevci!  Za dlaku je izbjegnuta tragedija, jer se srušilo uz benzinsku stanicu u Kranjčevićevoj ulici, na prometnu šetnicu i na dio prostora koji se koristi za pumpanje guma

6.6.2023.
17:21
VOYO logo

Renato Petek, SDP-ov zastupnik u Gradskoj skupštini, podijelio je fotografije srušenog stabla na zagrebačkoj Trešnjevci te istaknuo kako je malo nedostajalo za tregediju te kako nije prvi put u Tomaševićevom mandatu da trulo stablo ugrožava građane.

"Opet je u Zagrebu palo trulo stablo, ovog puta u kvartu gradonačelnika Tomaševića, na Trešnjevci!  Za dlaku je izbjegnuta tragedija, jer se srušilo uz benzinsku stanicu u Kranjčevićevoj ulici, na prometnu šetnicu i na dio prostora koji se koristi za pumpanje guma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Voditelj Zrinjevca obećao nabavu uređaja za pregled stabala'

Nešto je trulo u Gradu Zagrebu! Kad se na Medveščaku u listopadu prošle godine srušilo stablo na jednu ženu, voditelj Zrinjevca Damir Grgić je u live TV prijenosu najavio kupovinu zvučnog tomografa, uređaja za provjeru stanja debla do kraja 2022. godine te da će se Zrinjevac odmah krenuti s pregledom svih kritičnih stabala po Gradu. Je li uređaj nabavljen, jesu li stabla pregledana, može li se s uređajem raditi dok pada kiša?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčanka Maja G. snimila je jutros oko 8.25 sati urušeno stablo u Kranjčevićevoj ulici uz poruku:

'Palo drvo u Kranjčevićevoj pred mojim očima! Onako bez vjetra, samo od sebe. Iznutra je šuplje. Kod stadiona u Kranjčevićevoj. Srećom da nije bilo prolaznika, ni automobila koji bi pumpali gume. Tugica.' Prema riječima naše sugrađanke, radnici Zrinjevca su stablo uklonili odmah iza 10 sati.", poručio je Petek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo