Slovenija - Njemačka 25:25 /

Vujović stao na gol: 'Ako su napravili cirkus od rukometa, zašto im se ne bih priključio?'

Protestno je Veselin Vujović stao na gol prije zadnjeg sedmerca na utakmici Slovenije i Njemačke, u kojoj su prvonavedeni ostali bez pobjede nakon sudačke odluke i dramatičnih zadnjih sekundi. Na koncu 25:25

15.1.2018.
21:03
VOYO logo

"Htio sam napraviti show, ako su oni već napravili cirkus. Zašto im se onda ne bih priključio?", ironično je kazao slovenski izbornik Veselin Vujović nakon što mu je videotehnologija i glupost njegovog igrača uzela veliku pobjedu nad europskim prvakom.

Njegov je igrač Blaž Janc nekoliko sekundi prije kraja provukao loptu u njemačku mrežu za 25:24. Slovenci su slavili, a onda je tek nastupila prava drama. Nijemci izvode brzi centar, ali slovenski igrač ih u tome ometa. Vrijeme je isteklo, Njemačka traži korištenje videotehnologije. Suci presuđuju - Slovenac je doista ometao njemački centar, što znači crveni karton i sedmerac jer je riječ o zadnjim sekundama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujović je nakon konačne sudačke odluke stao na gol i protestno branio, kao što je rekao nastojeći napraviti show. Na konferenciji za medije kritizirao je ponovo EHF. "Ovaj sport vode debili", kazao je.

Slovenci imaju jedan bod, Njemačka tri, a prva će u ovoj skupini nakon dva kola vjerojatno biti Makedonija, ukoliko pobijedi Crnu Goru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo