Slovenija u drugom krugu / Vujović pohvalio hrvatske suce: 'Sudili su gospodski, ipak su oni među tri najbolja sudačka para na svijetu'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Svemu unatoč što se zadnjih dana događalo u skupini C, Slovenija je pobijedivši Crnu Goru ušla u drugi krug, gdje prenosi jedan bod (remi s Njemačkom)

17.1.2018.
22:46
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Rumunja i Litavaca ovaj su put momčadi Veselina Vujovića sudili - hrvatski suci. Matija Gubica i Boris Milošević ponajbolji su svjetski sudački par, istaknuo je slovenski izbornik nakon utakmice. 

"O hrvatskim sucima ne treba trošiti riječi. Oni su među tri najbolja para na svijetu. Prema tome, oni su tako danas sudili. Pravedno, gospodski, nije ih se primijetilo na terenu. Imaju autoritet. Imaju super odnos sa mnom, kad god sam nervozan oni me smire na pravi način", kazao je Vujović nakon 28:19 pobjede protiv Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovencima je trebalo vremena da uđu u ritam. Crnogorci su držali egal, zamalo imajući pozitivan rezultat na poluvremenu. U nastavku Slovenija puno opuštenija. Na koncu dostatno za +9.

Rasplet skupina je C i D daju mnogim reprezentacijama šansu za polufinale. U novu skupinu, koja će se igrati u Varaždinu, Makedonija ide kao vodeća s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je otvoreno, sve je na stolu. Imamo realnu šansu. Već u petak igramo protiv Danske i bio bi šlag na tortu pobijediti ih, posebno jer su nas izbacili iz četvrtfinala Olimpijskih igara", istaknuo je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo