Kao odgovor Milanoviću / Vučić: 'Ne idem u Hrvatsku na more, a hrvatski političari mogu se u Srbiji šetati koliko hoće'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Vučić je, komentirajući izjavu Zorana Milanovića, istaknuo da on ne ide u Hrvatsku na more

11.9.2019.
15:28
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne planira put u Hrvatsku niti ide na hrvatsko more, ali političari iz te zemlje mogu se u Srbiji šetati "koliko hoće", rekao je u srijedu Vučić komentirajući izjavu SDP-ova predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića da bi, ako pobijedi na izborima, odnose sa Srbijom sveo na minimum. 

Vučić je u srijedu na zajedničkoj konferenciji za novinare s češkim kolegom Milošem Zemanom izjavio da se on vrlo rijetko šeće, da nije atletičar, ni naročito pokretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne šeće mi se nikamo, ne idem na more u Hrvatsku, niti planiram ići. Uvijek sam želio bolju suradnju, želim je i u budućnosti. Kod mene i kod nas mogu se šetati koliko hoće", rekao je Vučić.

Ne traži ni od koga da voli Srbe

Istaknuo je da ni od koga ne traži da voli Srbiju i Srbe, niti će za to moliti, niti se bilo kome ispričavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću se nekom ispričavati zato što on misli da mu je politički nasušna potreba da im se Srbi ispričavaju. Vrijeme kada su Srbi sebe dragovoljno ponižavali i klečali i molili da dobiju lijepu riječ od nekog od inozemnih predstavnika je prošlo", naglasio je Vučić.

Vučić je dodao da nema ništa protiv Hrvata. "Oni mogu raditi što hoće, ali politiku u Srbiji uvijek će voditi građani Srbije, a ne netko sa strane", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo