PAUZA ZA BOŽIĆ I NOVU / Vrhunac drame u 'Sulejmanu' uoči prekida serije!

Serija 'Sulejman Veličanstveni', čije epizode svake večeri od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom u jednom dahu prosječno pogleda više od 750.000 gledatelja diljem Hrvatske, imat će pauzu u emitiranju tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana u periodu od 21. prosinca do 13. siječnja 2013.

14.12.2012.
15:26
VOYO logo

Serija se vraća na male ekrane dvostrukom epizodom u nedjelju, 13. siječnja u 20 sati.

RTL Televizija će posljednje ovogodišnje epizode prikazati u napetom tjednu od nedjelje 16. do četvrtka 20. prosinca, a sasvim je sigurno da će biti pune napetosti, dramatike i podmuklih dvorskih igara! Otkrivamo vam što će se događati s vašim omiljenim likovima iz serije o kojoj se ne prestaje pričati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hurem prisili špijunku Efsun da otruje princa Mustafu. Međutim, robinja će se u zadnji čas predomisliti i odustati od trovanja princa u kojeg se zaljubila pa će Mustafa pretrpjeti samo blagu groznicu. Međutim, Hurem ima većih briga od ubojstva Mustafe. Naime, dvorski liječnici otkrili su da je nepravilno razvijanje kralježnice uzrok neprestanog plača njezinog najmlađeg sina Džihangira.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kako bi se osvetila Hurem, Efsun otkrije Gulšah da će zaljubljeni Ajbige i Bali-beg iskoristiti priliku i zauvijek nestati tijekom plovidbe prema Krimu. Put prema slobodi prekinut će sultanova naredba da se ljubavni par silom vrati natrag na dvor. Ajbige će biti primorana trpjeti Mahidevranine uvrede i omalovažavanja, dok će Bali-beg u tamnici čekati odluku o svom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

S obzirom da je planirao bijeg s prinčevom zaručnicom i time osramotio budućeg nasljednika, sultan prepušta Mustafi da sam odluči što će s Bali-begom – hoće li princ poštedjeti život hrabrom ratniku i dopustiti mu da oženi ženu koju voli ili mu oduzeti život?

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sulejman jako teško podnosi ovo mučno razdoblje svog života – nakon saznanja da je njegov najmlađi sin teško bolestan, sultan pada u komu. Mahidevran će likovati nad njegovom sudbinom, ali se i nadati njegovoj smrti. Njezine želje sablaznit će sultanovu majku i Hatidže koje će se, po prvi put u životu, prikloniti Hurem!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Posljednjih šest epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" u 2012. godini donose nezamislive obrate, šokantne spoznaje, ljubavne zavrzlame i neprijateljske saveze!

Stoga ih ne propustite pogledati u nedjelju, 16. prosinca u 20 sati te od ponedjeljka do četvrtka, 17. do 20. prosinca, u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija se vraća na male ekrane već u nedjelju, 13. siječnja 2013., u 20 sati s dvostrukom epizodom!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo