ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA / Vozača autobusa Milenka putnici obožavaju i na sva usta hvale: 'Radim posao kao i svi drugi kolege'

Da prati društvene mreže, Milenko Herceg vidio bi komentare putnika da je vožnja s njim ugodna, autobus udoban, WC otključan, čist i uredan, a on zabavan i pristupačan

1.2.2023.
23:13
VOYO logo

Društvene mreže uopće ne koristi, a na njima je prava pravcata zvijezda. On je vozač autobusa iz Vinkovaca, a putnici koje vozi osigrali su mu popularnost. Na putovanje u Njemčaku od 2500 kilometara, koje traje 18 sati, Milenko ide dvaput tjedno. Vozi već 25 godina, vozač mu je bio i otac pa mu je vožnja u krvi. Zahtjevna je to i naporna profesija, ali, kaže nije mu žao što ju je odabrao - kaže se u prilogu RTL-a Danas.

"Nije mi žao. To je to", kaže Milenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam kako sam to zaslužio'

Zadovoljni su i putnici koji ga na društvenim mrežama toliko hvale da je postao pravi viralni hit.

"Ne znam kako sam zaslužio to. Smatram da radim posao kao i svaki drugi kolega", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da prati društvene mreže, vidio bi komentare da je vožnja s njim ugodna, autobus udoban, WC otključan, čist i uredan, vozač zabavan i pristupačan, odgovara na sva pitanja i sve detaljno objašnjava.

"Kao što bih i ja volio kad idem na putovanje da se netko tako ophodi prema meni, tako se i ja ophodim prema drugima", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kod Stuttgarta smo stajali sedam i pol sati'

Hvale ga i da se posebno brine o djeci i majkama s bebama, ponekad im nudi piće i čokoladu, ali i domaću kobasicu. U poslu mu je najljepše kad vidi da su putnici veseli i zadovoljni stigli na cilj i da mu kažu "Vidimo se opet". No, s putovanjima ide i ono što nije baš lijepo.

"Nesreće, sudari, zastoji na cestama… Evo, zimus je bio jedan zastoj gore kod Stuttgarta. Sedam i pol sati na mjestu smo stajali", kazao je Milenko za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega sretan je kad stigne kući, kćeri sinu i supruzi koja kaže da je ne smetaju tolike pohvale putnica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo