neugodno iznenađenje / Vozač tramvaja pred nosom zatvorio vrata mladoj majci s djetetom u kolicima i otišao

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

"Ne znam jesam li više šokirana što mi vozač nije želio pomoći ili kad sam čula da onako kako devet mjeseci ulazim u tramvaj više ne smijem ući", tvrdi neugodno iznenađena Osječanka

8.8.2016.
14:32
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Sramotna situacija dogodila se proteklog četvrtka u Osijeku, piše Glas Slavonije.  

Naime, jedna mlada majka iz Osijeka s djetetom u kolicima ostala je neugodno iznenađena kad joj je vozač tramvaja u večernjim satima zatvorio vrata pred nosom i otišao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tramvaj je stao i zamolila sam vozača da mi pomogne unijeti dijete u kolicima, no on je rekao da ga bole leđa i da ne može. Zamolila sam ga da pita nekoga od putnika, no on je rekao da nema što i koga pitati, zatvorio je vrata i otišao", ispričala je 29-godišnjakinja. 

Ona tvrdi kako je dugogodišnja članica GPP-a (Gradski prijevoz putnika Osijek) s mjesečnom kartom te kako ni u snu nije očekivala ovakve probleme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometnik joj je pojasnio da prije ulaska u vozilo mora sklopiti kolica kako to nalaže pravilnik tvrtke, što i nema smisla ukoliko se uzme u obzir da je fizički neizvedivo da osoba istovremeno u rukama drži devetomjesečno dijete, torbu u kojoj drži potrepštine za dijete, osobnu torbicu te sklopljena kolica.

"Ovo trebaju objasniti i drugim majkama, ne samo meni. Ne znam jesam li više šokirana što mi vozač nije želio pomoći ili kad sam čula da onako kako devet mjeseci ulazim u tramvaj više ne smijem ući", zaključila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo