DA SE NAJEŽIŠ / Vojnici poslali poruku Vatrenima. Iz kokpita Pilatusa pljušte emocije: 'Mi smo obitelj, vi ste obitelj'

Image

Legendarni Tigrovi, Vukovi, Pume i Sokolovi, Antiteroristička vojna policija i 'Krila Oluje' vjeruju kako će Vatreni i ovaj put opravdati epitet Hrvatske kao nogometne velesile

15.6.2024.
15:54
VOYO logo

Pripadnici Hrvatske vojske poslali su poruke podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću uoči njihove prve utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu koju će odigrati sa Španjolskom u Berlinu, izvijestili su iz MORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podrška našim nogometašima došla je i od pripadnika Hrvatske vojske koji se nalaze u NATO misijama i operacijama, a koji čvrsto vjeruju kako će Hrvatska ponovo opravdati epitet nogometne velesile. Sreću na terenu poželjeli su im i pripadnici legendarnih "Tigrova", "Puma", "Vukova" i "Sokolova" te ostali pripadnici Gardijske mehanizirane i Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske. Iz herojskog grada Vukovara, simbola hrvatske samostalnosti i neovisnosti, hrvatskim nogometašima želju za što boljim rezultatima iskazala je i elitna postrojba Hrvatske vojske - Antiteroristička vojna policija", poručili su iz MORH-a.

Podrška nogometašima došla je i od kadeta Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman". Poruku iz kokpita Pilatusa poslala im je i akrobatska grupa "Krila Oluje" Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

"Mi smo obitelj, vi ste obitelj - svi smo Domovini vjerni! Sretno Vatreni!", poruka je Oružanih snaga RH Vatrenima i Daliću

Sve djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane i pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske žele im puno sreće u utakmicama koje slijede, poručuju iz MORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Berlin gori: Pogledajte nevjerojatne kadrove s ulica glavnog grada Njemačke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo