novi problemi / Vlasnik psa Mede na mukama: treba platiti 25 tisuća kuna za vještaka koji će izmjeriti glasnoću lajanja!

'Ne odustajem koliko god me to koštalo', izjavio je vlasnik psa Mede koji je već godinu dana noću zatvoren zbog glasnog lajanja. Na današnjem je ročištu u Puli ponovno zatraženo vještačenje glasnoće njegova laveža, koje će prema procjenama, vlasnika stajati 25 tisuća kuna

6.11.2015.
21:50
VOYO logo

Medo i dalje laje, a međususjedska sudska parnica se nastavlja. Popuštanja nema, pa će  sofisticirana oprema morati odrediti kolika je jačina njegova laveža. Cijena - 25.000 kuna.

"Nekako ćemo se snaći, probat ću pitati negdje dobrre ljude, znači donacije, pa razmišljam i  o tome", otkrio je Anton Šimunović, vlasnik psa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je opcija pronaći jeftinijeg stručnjaka. No, vještačenje je jedini način da se dokaže kako Medo nema veze sa zdravstvenim tegobama tužiteljice.A to košta.

"Treba tu izjesno vrijeme biti, treba doći na lice mjesta, u ovim uvjetima to je cifra velika, ali to je realnost", rekao je Ivan Milanović, odvjetnik obitelji Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realnost je i ovaj zid sagrađen između prvih susjeda zbog običnog laveža. Vlasnici Medu ne žele premještati.  

U cijelog priči najviše pati Medo koji ne shvaća ljudsku logiku. Sasvim je sigurno da će i sutrašnja izborna šutnja u Peroju biti najglasnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo