Vlahušić se umalo potukao sa svojim pročelnikom?

5.2.2011.
15:45
VOYO logo

Višemjesečni sukob gradonačelnika Dubrovnika Andre Vlahušića i pročelnika Upravnog odjela za opće poslove i mjesnu samoupravu Zdenka Medovića u petak je umalo kulminirao fizičkim obračunom.

Naime, na redovitom kolegiju u gradskoj vijećnici Medović je gradonačelniku htio predočiti pojedine probleme u radu Upravnog odjela kojeg vodi. No, Vlahušić ga navodno nije želio saslušati te je zatražio da se udalji. Pročelnik je to odbio, pa je sastanak prekinut, a Vlahušić ga je napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako zaposlenici Grada prepričavaju kako je došlo do naguravanja, potvrdivši svađu gradonačelnika i pročelnika, glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović istaknuo je kako nije bilo nikakva fizičkog sukoba.

Slobodna Dalmacija piše kako je netrpeljivost dubrovačkog gradonačelnika i pročelnika Medovića proizašla iz Vlahušićevog nezadovoljstva radom Upravnog odjela za opće poslove i mjesnu samoupravu. K tome Medovića izravno krivi za nepravilnosti pri izradi prijedloga koeficijenata za obračun plaća gradskih zaposlenika koje je nedavno utvrdila državna revizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medović to demantira navodeći kako je njegov prijedlog usklađen sa zakonom, te da nikada nije ni stigao do Gradskog vijeća.

Prijedlog koeficijenata i prije je bio razlog svađe Vlahušića i Medovića. Ta je svađa navodno okončana na Hitnoj pomoći jer je, piše Slobodna, Medoviću pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201006150378006 arti-201005210028006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo