Vlada se jasno opredijelila za gospodarski oporavak

24.4.2010.
17:43
VOYO logo

Na svečanosti obilježavanja 758. obljetnice grada Križevaca ministar Božidar Pankretić je Križevčanima poručio kako je Vlada podržala velike infrastukturne projekte u ovom kraju, obnovu željezničke pruge Križevci-Koprivnica u vrijednosti 300 milijuna kuna, te radove na autocesti od Vrbovca do Križevaca i Koprivnice. Dodao je kako očekuje otvaranje nekih dionica već sljedeće godine.

Svečanosti su, uz ostale, nazočili i veleposlanik Republike Italije Alessandro Pignatti, saborski zastupnici Marijana Petir i Stjepan Milinković, župan koprivničko-križevački Darko Koren, te izaslanstva talijanske Reane del Rojale, bosansko-hercegovačkog Čitluka, makedonskih Kočana i vojvođanske Subotice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg podsjetio je na gradska ostvarenja u proteklih godinu dana i istaknuo, među ostalim, veliko ulaganje u školstvo i izgradnju Srednje škole Ivan "Seljanec" s ugostiteljskim praktikumom u prostoru bivše križevačke vojarne.

Dodijeljena i priznanja zaslužnim građanima i udrugama. Nagradu za životno djelo primio je Nikola Novosel za prosvjetno-pedagoški rad, očuvanje tradicijskih vrijednosti i promicanje križevačkog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo