današnja sjednica / Vlada odlučuje o uvjetima za izbor članova NO državnih tvrtki

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vlada će na sjednici u četvrtak odlučiti o uvjetima i postupku za izbor i imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u tvrtkama u državnom vlasništvu

20.8.2015.
8:37
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske odlučivat će se o uvjetima i postupku za izbor i imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u tvrtkama u državnom vlasništvu.

Odlukom će se definirati uvjeti, odnosno kriteriji stručnosti i postupak izbora kandidata za članove nadzornih odbora, upravnih odbore i upravnih vijeća u društvima od strateškog i posebnog interesa za Hrvatsku uz primjenu Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučivat će se i o pokretanju projekta objedinjavanja informacijskog sustava Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) u Shared Service Centru, koji se uspostavlja u Agenciji za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT).

Vlada će dati i suglasnost Ministarstvu zdravlja za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna u 2016. i 2017. godini za nabavu usluga podrške održavanja i nadogradnje programske osnovice središnjeg dijela informacijskog sustava CEZIH (Centralni zdravstveni sustav Republike Hrvatske).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo zdravlja provelo je postupak javne nabave i za uslugu podrške održavanja i nadogradnje programske osnovice središnjeg dijela informacijskog sustava CEZIH odabralo Ericsson Teslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo