'ETO, POČELO JE...' / Vjeroučitelj antimasker se žali na Fejsu: 'Ravnateljica me pozvala i naredila da moram napustiti školu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

'Nisam se nadao da će početi od mene, ali odnekud mora. Svakako se preporučam u molitve', napisao je Dušan Bešlić

9.11.2021.
9:29
Hrvoje Jelavic/Pixsell
VOYO logo

Prije uvođenja covid-potvrda, vjeroučitelj Dušan Bešlić iz Srednje strukovne škole u Trogiru udaljen je s nastave jer nije htio staviti zaštitnu masku za lice na nastavi. U objavi na Facebooku naglasio je da masku ni inače nije nosio.

Bešlićev status prenosimo u cijelosti. I bez lekture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas dolaskom na posao ravnateljica me upozorila da moram nositi masku koji ni inače nisam nosio. To sam odbio jer imam svoje zdravstvene razloge. Odradio sam treći školski sat normalno. Četvrti sat sam imao pauzu očekujiću slijedaća tri sata. Tijekom pauze ravnateljica me pozvala i naredila da moram napustiti školu i da neću moći odraditi preostale sate. Pitao sam za razlog a razlog je nenošenje maske. Tražio sam sve to napismeno i rečeno mi je da ću dobiti ali da ne mogu ostati u školi. Ona još mora kontaktirati Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije obzirom da radim kao vjeroučitelj u Srednjoj strukovnoj školi u Trogiru. Sada sam doma. Što će biti vidjet ćemo. Eto počelo je. Nisam se nadao da će početi od mene ali od nekuda mora. Svakako se preporučam u molitve", napisao je Dušan Bešlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo