VJEROUČITELJ TVRDI DA MOST NEĆE S HDZ-OM: / 'Bili bismo idioti. A ni sa SDP-om, pa Božo ne bi smio doći kod mame i babe'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Žao mi je da su vladajući i HDZ i SDP, odbili prijedlog Mosta o elektroničkom glasovanju. Sad ćemo imati situaciju da će stariji sugrađani najvjerojatnije ostati doma'

28.6.2020.
22:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Bivši vjeroučitelj i MOST-ov kandidat u osmoj izbornoj jedinici, Marin Miletić, rekao je u razgovoru za Dnevnik.hr kako se svi u stranci, kada je u pitanju koronavirusa, čuvaju i slušaju upute stručnjaka. Smatra da svi građani i političari koji žele biti primjer moraju slušati upute stručnjaka. "Žao mi je da su vladajući i HDZ i SDP, odbili prijedlog Mosta o elektroničkom glasovanju. Sad ćemo imati situaciju da će stariji sugrađani najvjerojatnije ostati doma."

Tvrdi da ga se teško može staviti "u kutijice" kada je u pitanju politička orijentacija. "Eksplicitno sam desni centar, ali o tome bi mogli dugo pričati. Prvenstveno sam čovjek", kaže Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOSTOVCI U SLAVONSKOM BRODU: /

Pozvali građane da na izborima nagrade krivce za odlazak mladih iz Slavonije

Image
MOSTOVCI U SLAVONSKOM BRODU: /

Pozvali građane da na izborima nagrade krivce za odlazak mladih iz Slavonije

Uvjeren je da će dobiti dosta glasova

Miletić smatra da će dobiti glasove jer je, kako kaže, ljudima u Rijeci dosta SDP-ovih lažnih obećanja. "Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice, nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci, dosta im je 30 godina lažnih obećanja. Most ništa nije obećao, a sve ono što obeća stoji iza toga. Mi smo ljudi autentičnosti, nepatvorenosti, nismo sveci, borimo se sa svojim manama, ali sazrijeli smo", poručuje.

Dodao je da ako je najveći krimen Mosta javnobilježnička ovjera, onda ga on odmah potpisuje. "Drugima se izvlače prijave i presude, a nama javni bilježnik. To je jasna poruka", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O političkim klaunovima

Na komentar Katarine Peović da je "politički klaun", Miletić kaže kako je trebala malo šire gledati pa bi vidjela druge klaune. "Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu“, prepričava Miletić.

Miletić je rekao da je Most već počeo mijenjati Hrvatsku i da je mijenjaju "onako kako treba, od baze". S HDZ-om kaže da više ne mogu. "Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. Druga stvar, ne možemo nikako ni sa SDP-om, oni su potpuno ideološki, pa kako bi Božo (op. a. Petrov) došao u Metković, ne bi smio doći kod svoje mame i babe dolje, a ni ja svojima da odem sa SDP-om. Znači mi ćemo imati 15 mandata možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast“, kaže Miletić za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo