VJERNICI SA ZADARSKOG PODRUČJA IMAT ĆE MODERNU MISU ZA USKRS: / Nadbiskup Puljić držat će svetkovine na YouTubeu

Image

Zbog pandemije koronavirusa svećenici više ne drže mise pa su se zato nekih od njih okrenuli modernoj tehnologiji, kao i nadbiskup Želimir Puljić iz Zadarske županije

7.4.2020.
12:27
VOYO logo

Uskrs nam se bliži pa se neki vjernici zato pitaju kako će se mise organizirati. Zbog pandemije koronavirusa svećenici više ne drže mise pa su se zato nekih od njih okrenuli modernoj tehnologiji, kao i nadbiskup Želimir Puljić iz Zadarske županije.

Kako javlja e-Zadar, sva liturgijska pogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu uskrsa koje će predvoditi Puljić, vjernici mogu pratiti na YouTube kanalu. Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, 9. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

29.07.2018., Korcula - Svetom misom u katedrali sv. Marka koju je predvodio mons. Zelimir Puljic te procesijom u kojoj su sudjelovale tri korculanske bratovstine, zapocela je proslava svetog Todora, suzastitnika Korcule i Dana grada Korcule. Mons. Zelimir Puljic.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, 10. travnja, bogoslužje s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru. Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru, piše e-Zadar.

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija – Veliki tjedan 2020. na poveznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZBOG KORONAVIRUSA VJERNICI ĆE U 'VIRTUALNE' CRKVE? /

'Imamo opremu, možda idući tjedan krenemo s online svetim misama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo