REKORDNA GLEDANOST / Vjenčanje Sulejmana i Hurem vidjelo gotovo milijun ljudi!

Gledatelji su još jednom dokazali tko je vladar malih ekrana. Druga epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog' prikazana u nedjelju 18. studenog bila je najgledaniji format dana s 826 tisuća gledatelja, a scenu vjenčanja, najsretniji dan Hureminog života, pratilo je rekordnih 920 tisuća gledatelja!

19.11.2012.
16:33
VOYO logo

Specijalno, dvosatno izdanje najraskošnije turske serije "Sulejman Veličanstveni" prošle je nedjelje imalo mnogo razloga za slavlje!

Prema službenim podacima o gledanosti, prvu je epizodu pratilo preko 700 tisuća gledatelja u totalu populacije (gledanost od 16,7%), dok je druga epizoda privukla rekordnih 826 tisuća (gledanost od visokih 19,9%), čime je serija postala najgledaniji format u cijelom danu na svim nacionalnim televizijama, ostavivši iza sebe konkurentne serije "Lud, zbunjen, normalan" s ostvarenom gledanošću od 14,9% i "Masterchef" s gledanošću od 13,0% u totalu populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Vrhunac nedjeljne večeri bila je scena vjenčanja Sulejmana i njegove miljenice Hurem, koju je u tom trenutku pratilo rekordnih 920 tisuća gledatelja u totalu populacije (gledanost od 22,0%)!

"Sulejman Veličanstveni" bio je i najgledaniji format dana i u skupini od 18 do 49 godina, postigavši gledanost od 17,8%!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večerašnjoj epizodi Sulejman će doznati da Ibrahim-pašin život visi o koncu nakon atentata otrovnom strijelom. Zatražit će da se hitno pronađe atentator te osoba koja je naručila ubojstvo.

Hoće li dokazi uputiti Bali-bega na Hurem i što će biti s Ibrahimom, gledatelji će moći doznati u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" već danas, u ponedjeljak, 19. studenog u 21 sat na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo