nove zgode u 'ljubav je na selu' / Vita bacila oko na pastira, Dane pao u drugi plan!

Image
Foto: RTL

U novoj epizodi 'Ljubav je na selu', koja je emitirana sinoć od 21 sat na RTL Televiziji, dogodio se prvi Patrikov susret s kravama, druženje cura s Matijinom bakom, dok je samom Matiji za dorućak serviran - dekolte.

29.10.2014.
8:46
RTL
VOYO logo

Patrik se prvi put susreo s kravama i poludio kada je dobio puknute čizme: "Morao sam ih lijepiti jer su mi ušla govna od krava unutra". Dragani je Patrik najzanimljiviji. Dečki su isprepadali kravu koja je na kraju pobjegla. Dragana je upalila struju na ogradi da razbudi dečke, a Patriku nedostaje dućan i ne voli domaću hranu. Podijelila im zadatke iduće jutro… tovarenje gnojiva.

"Ovo je užas, da sam znao da je tako ne bih došao ovdje. Nisam ja za poljoprivredne poslove", kazao je Patrik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Jasmina i Marija šminkaju, Vita je odlučila napraviti doručak. I dok Jasmina misli da Vita još spava, ona je odlučila biti kreativna u kuhinji, pa je paprika punila sa svježim sirom.

Jasmina se odmah Dani izjadala da je loše spavala i da joj je krevet bio ‘koma’, kao i ovce koje su blejale, pijetao, na što joj je Dane odgovorio da su došle na selo, a ne u grad. "Kakav je to doručak? Ja nisam vegetarijanka, fali mi mesa", Jasmina se iznenadila serviranjem hrane i zaključila je da Vita nije tako hladnog srca. Danko je rekao Jasmini da ima dosta kilaže i da se prestane buniti što ne jede meso za doručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šišanje ovaca, Mariji nije bilo prvi put, Jasmina je bila dobro, a i Vita. Dane je bio zadovoljan. Došao je na red i lov na ovce, gdje se Viti jako svidio pastir Zvone, te je zaključila da joj je Dane pao u drugi, ako ne i treći plan.

Romina se ustala prva ne bi li iznenadila Matiju i napravila mu doručak, no on se ustao prije nje. Kada su se ustala i Ivana i Mirjana, Matija je ostao zapanjen kada je ugledao Ivanu koja je obukla raskošni dekolte  pa Matija nije mogao prestati gledati u nju. Potukli se zbog mede jer mu Isabella nije htjela dati njegovog medu pa joj je Matija u borbi potrgao čarape. Iduće jutro cure čuvale koze dok su Matija i Mirjana šetali. Cure su morale impresionirati baku i ispitivale je o njezinom unuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica se odlučio se zahvaliti bogu na jelu i izmolio molitvu. Biserka se iznenadila, iako je katolkinja, a Cvijeti je to bilo normalno, dok se Marija isto iznenadila. Započeli s jednom rakijicom. Kćer se ustala i napravila doručak. Ivica ih nasmijao, no djevojkama on fali i govore mu kako im stalno negdje bježi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo