IMPRESIVNO! / Više od 1500 kvadrata, 2 kamiona posuđa i 55 kamera: Uskoro počinje snimanje RTL-ova showa 'Hell's Kitchen Hrvatska'

Image
Foto: RTL

U punom je jeku gradnja studija najiščekivanijeg RTL-ova formata nadolazeće proljetne sheme – 'Hell's Kitchen Hrvatska', uz chefa Toma Gretića te sous chefove Ivanu Bekavac i Ivana Vrbanca

29.12.2023.
16:49
RTL
VOYO logo

Sve se priprema za skori početak snimanja jednog od najprestižnijih i najuspješnijih reality showova u svijetu u kojem se kandidati, kroz brojne kulinarske izazove, natječu jedan protiv drugoga na putu do pobjede, simulirajući rad u pravom restoranu. Na ogromnom 'Hell's Kitchen' setu koji se prostire na impresivnih, više od 1500 metara kvadratnih, marljivo radi pedeset vrijednih radnika iza kojih stoje dva arhitektonska studija i iskusan voditelj gradilišta.

Svi oni svakodnevno grade, namještaju i opremaju prostorije koje će uskoro postati savršena kulisa za odabrane kandidate showa, redom kulinarske entuzijaste s iskustvom rada u kuhinji i profesionalce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U dvjema moderno opremljenim profesionalnim kuhinjama, crvenoj i plavoj, kandidati će biti podijeljeni u dva tima koje će mentorirati i pratiti sous chefovi Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec, a po dolasku će ih ondje zateći baš sve što im je potrebno za pripremu vrhunskih delicija i izvršavanje svih izazova chefa Toma Gretića jer na set su već stigla čak dva puna kamiona posuđa i opreme!

Paralelno s kuhinjama u kojima će kandidati odmjeravati svoje kulinarske snage, opremljen će biti i restoranski dio koji može primiti 40-ak gladnih gostiju za koje će kandidati showa pripremati večere u sljedovima te učiniti sve kako bi zadovoljili njihove visoke kriterije. Neovisno o tome što se događa iza zatvorenih vrata kuhinje, jesu li to svađe, suze, stres, ili pak sklad, zajedništvo i božanstveni mirisi, na kraju svakog dana gosti očekuju samo jedno – savršen tanjur na svome stolu i uživanje u harmoniji okusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Put natjecatelja u showu, od ulaska, preko svih izazova, eliminacija, uspona, padova, drama, uspješno obavljenih zadataka, pa sve do privatnih trenutaka s ostalim natjecateljima nakon što skinu svoje pregače, snimat će čak 55 kamera raspoređenih po cijelom setu koje će pratiti i bilježiti baš sve!

Na hrvatskoj inačici ovog televizijskog fenomena koji pomiče granice i gledateljima RTL-a garantira dramu, iznenađenje, zabavu, vrhunske recepte i napete izazove, predano već mjesecima radi tim od oko 100 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Gradnja velikog studija te pažljivo birane dvije profesionalne kuhinje, dizajn funkcionalnog stambenog prostora u sklopu Hell's Kitchen restorana samo su neki od segmenata nastajanja novog projekta. Hell's Kitchen Hrvatska tehnički je vrlo zahtijevan show, jer pratimo više paralelnih radnji, te emocije i napredak naših kandidata. Sve su to razlozi koji nas iznimno vesele i izazovi koji počinju uskoro. Možemo reći da nam je početak godine itekako zabavan i profesionalno dinamičan, jer jako brzo stižu nam kandidati, koji će po prvi put u Hrvatskoj zakoračiti u Hell's Kitchen kulinarsku avanturu", ističu iz produkcijskog tima.

Koga će to u ovom studiju dočekati Tom Gretić i njegovi sous chefovi te kakve su im sve izazove pripremili? 'Hell's Kitchen' avantura spremna je uskoro započeti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: On će u Hell's Kitchenu biti alfa i omega, a Ivana i Ivan 'njegove oči'. Što čeka kandidate? 'Bit će pakleno'

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo