VILIM RIBIĆ: / "HDZ-ov gospodarski program ćemo vidjeti za 15-20 dana, ali neće još biti gotov"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Čelnik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić kazao je kako nije čitao gospodarski program HDZ-a.

16.9.2015.
13:06
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

Podsjetimo, VilimRibić bio je na sastanku koji je HDZ organizirao sa sindikatima na kojem je navodno predstavio svoj gospodarski program. Ribić je nakon sastanka izrazio zadovoljstvo razgovorom.

"Preporuke će biti gotove tek u prosincu"

"Mi smo ga samo vidjeli kao skup dokumenata, nismo ga mogli pročitati, ali nam je rečeno da ćemo ga vidjeti za 15-20 dana, ali da ni tada program neće biti gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preporuke instituta će biti gotove tek u prosincu, a HDZ će te preporuke pretvoriti u program ako osvoji vlast. Karamarko nam je rekao da će surađivati sa svima i da neće politiku voditi kao Milanović. Mislim da je to točno. Što se tiče preporuke Instituta, HDZ neće bezrezervno prihvatiti te preporuke, već planira s nama pregovarati o njima.

Mi ne temeljimo nikakvu suradnju u predizbornom vremenu s HDZ-om, niti s SDP-om. Ali, ako HDZ dobije izbore, naravno da ćemo u okviru gospodarsko-socijalnog vijeća raspravljati o svim relevantnim programima Vlade", kazao je Ribić za N1 televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parlamentarne izbore bez programa!?

Podsjećamo, njemački institut IFO na svojim stranicama navodi prosinac kao kraj završetka gospodarskog programa što bi značilo da će HDZ ići na parlamentarne izbore bez gospodarskog programa za koji uporno tvrde da je gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo