mnoge isprovocirao / Vili objavio čestitku, u komentarima ga 'razvalili' i s porukama Alan Forda: 'Ako ste kod doktora, pravite se mrtvi...'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell/Screenshot Twitter

U video poruci naveo je listu želja, ali poentirao da je zdravlje prvo. Bio je to okidač za gnjevne komentare

25.12.2022.
17:28
Patrik Macek/Pixsell/Screenshot Twitter
VOYO logo

Ministar zdravstva Vili Beroš pridružio se političarima koji su danas čestitali Božić i na Twitteru je objavio videočestitku.

U njoj je napisao: "Lista želja: Novi posao, nove cipele, novi mobitel… veća plaća, putovanja, puno darova… Ali, zdravlje je prvo. Dragi suradnici, dragi prijatelji, blagdansko je vrijeme prigoda posvetiti se sebi i bližnjima i podsjetiti se na važne stvari. Želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić te pregršt zdravlja,m sreće i ljubavi u novoj godini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je do nedjelju poslijepodne pregledalo više od 6000 ljudi, a onda je uslijedila paljba i reakcija mnogih kojima, čini se, njegova poruka "zdravlje je prvo" baš nikako nije legla.

Tako je jedan od komentara koji je odmah zaradio 35 lajkova: Stavio sam ja zdravlje na prvo mjestu, ali liste čekanja kažu NE MO ŽE…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je zalijepio sliku Alan Forda s porukom "Ako padnete doktorima u ruke pravite se mrtvi možda i preživite." Ima i komentar: "Gadljivo, ja sam stavio zdravlje, ali, eto, na kontrolni kod kardiologa moram čekati samo pet mjeseci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo