VIKEND POČEO SUNČANO: / U većini krajeva je suho, jedino su još kolnici mokri i skliski. Bit će i malo kiše...

Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Goran Kovačić

Uz više oblaka još se mjestimice očekuje malo kiše ili poneki pljusak, uglavnom u prvom dijelu dana u Slavoniji i Dalmaciji

6.4.2019.
8:25
PIXSELL / ilustracija, Goran Kovačić
VOYO logo

Djelomice sunčano i u većini krajeva suho, prognoza je Držanog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za subotu. Uz više oblaka još se mjestimice očekuje malo kiše ili poneki pljusak, uglavnom u prvom dijelu dana u Slavoniji i Dalmaciji. Ujutro u unutrašnjosti lokalno magla.

Vjetar većinom slab, a duž obale slabo do umjereno jugo, ujutro ponegdje istočnjak i bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gužva na Bajakovu

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatska, na cestama u gorju i Jadranskoj magistrali (DC8) mogući su odroni, magla mjestimice smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a ima je i na autocesti A4 između čvorova Varaždin i Breznički Hum, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

U brzobrodskoj liniji 9403 Zadar – Molat – Brgulje – Zapuntel – Ist danas će se djelomice izmjeniti red plovidbe pa će katamaran iz luke Ist za Zadar isploviti u 16,30 umjesto u 15,30 sati, te će u povratnom putovanju izvršiti ticanje luke Zapuntel. Danas će se na trajektnoj liniji 433 Zadar – Sestrunj – Zverinac – Molat ploviti prema redu plovidbe od ponedjeljka, odnosno četvrtka, te će se izvršiti pristajanje u luku Rivanj u polaznom i u povratnom putovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 ispred graničnog prijelaza Bajakovo duga je oko 3 km, a na izlazu se čeka šest sati. Zatvoren je granični prijelazi GP Goričan (do 30. lipnja). Promet se preusmjerava na GP Goričan II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo