'ZAGREB MOŽE BEZ TOMAŠEVIĆA' / Vidović Krišto u Čistoći: 'Hvala od srca vrijedni ljudi. Ganuta sam. Stavite uvjet da smijenite Vića'

Image
Foto: Screenshot Facebook Karolina Vidović Krišto

'Onaj nesposobni Vić ne odnosi se prema vama s respektom i stavite i taj uvjet da ga smijenite', kazala je Vidović Krišto okupljenima, a jedan od radnika je poručio da bi najbolje bilo da ona bude njihova direktorica

25.1.2023.
11:42
Screenshot Facebook Karolina Vidović Krišto
VOYO logo

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto stigla je jutros na Radničku cestu 82 kako bi radnicima Čistoće pružila podršku.

Sve je snimila i objavila i na svom Facebook profilu. Ušetala je ponosno s rukom u zraku i krenula pozdravljati sve prisutne uz riječi "Vi ste nevjerojatni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započela je tad s govorom.

"Vrijeme je da se mi Hrvati odupremo cijeloj ovoj nepravdi i lopovluku i zato radnicima Čistoće hvala od srca - pravi, vrijedni ljudi. Ganuta sam vašom hrabrošću i vašom ustrajnošću. Svaki čovjek ima pravo na poštenu plaću. Ako itko radi nešto konkretno u ovom gradu i u ovoj državi to ste vi. Imate pravo na dostojanstven život, na plaću kakva se i pristoji za posao koji radite", poručila im je pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte svoje kolege u Hamburgu, u Beču, u Münchenu, u Pragu - imaju veće do četiri puta plaće od vas, a cijene su im iste ili niže nego u Hrvatskoj. Što vam govori Tomašević i njegovi nesposobni radnici - nemaju love? To je laž. Novaca ima, neka prestanu krasti na svim razinama, od gradskih, lokalnih do državnih i bit će dostatno za sve."

U trenutku njenog govora prolaze građani pored zagrebačke Čistoće i u znak podrške krenu trubiti u svojim automobila, a ona kaže: "To je Hrvatska."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TREĆI DAN ŠTRAJKA /

Zagreb se jutros probudio u smeću: Može li Tomašević ovo riješiti?

Image
TREĆI DAN ŠTRAJKA /

Zagreb se jutros probudio u smeću: Može li Tomašević ovo riješiti?

"Imate moju podršku i podršku cijele poštene i radišne Hrvatske. Danas u RH radišni i pošteni ljudi žive u siromaštvu. Ustrajte u svojim zahtjevima, nemojte ni milimetra odstupati jer imate pravo na to. Hrvati nisu građani drugog, trećeg ili petog reda u EU. Imate prava, izborite se za njih. Nije u Hrvatskoj problem radnik, problem je onih koji vas vode i trebamo mi smijeniti jer ne rade svoj posao."

Osvrnula se i na direktora zagrebačke Čistoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Onaj nesposobni Vić ne odnosi se prema vama s respektom i stavite i taj uvjet da ga smijenite ."

I gradonačelnik Tomašević rekao je na današnjoj konferenciji da je Vić ponudio ostavku, ali ona nije prihvaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomašević i njegovi nesposobni suradnici moraju znati da Zagreb i Hrvatska na tim pozicijama bez njih može, ali bez vas ne može", zaključila je Vidović Krišto.

Poručila im je da budu složni. Jedan od radnika na kraju joj je poručio da bi najbolje bilo da ona bude njihova direktorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo