VIDEO: / Zaglušujuće trube parale uši HDZ-ovcima

Dežurni provokatori HDZ-a i u utorak su pred središnjicom HDZ-a izveli novu akciju. Ovaj put pozvali su sve vozače u Zagrebu da potrube za pad HDZ-a.

15.11.2011.
9:56
VOYO logo

Aktivisti su na dva mjesta u gradu postavili transparente kojima su vozače pozvali da potrube za pad HDZ-a. Transparente su razvukli na Zvonimirovoj ulici i nasuprot središnjice HDZ-a na Trgu žrtava fašizma, a čim su to napravili, oko 8.20 sati, vozači su se odazvali pozivu i 'sjeli' na trube. Trubili su i vozači kamiona, autobusa... uglavnom većina njih koji su vozili potezom od Zvonimirove do Trga žrtava fašizma. Uglavnom, zvučalo je kao da pred HDZ-om prolazi svadbena povorka.

Nakon 20-ak minuta aktivisti su pokupili transparente. Objasnili su da su postigli učinak koji su htjeli, a sad se vraćaju svakodnevnim dužnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/fcOE_Z6NsiU?version=3&hl=en_US

Policajci legitimirali novinarku

Inače, pred središnjicu HDZ-a došlo je oko 15 aktivista, ali i pet policajaca, što u uniformi što u civilu. Policajci su legitimirali jednu novinarku koja prati događaje na terenu, ali joj nisu znali reći zbog čega je legitimiraju. Točnije, policajac joj je rekao da nije na njemu da joj to govori (?!).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, policajci su ispred sjedišta vladajuće stranke bili i jučer, kad su aktivisti podigli transparente s porukom "Dušmani lopovski, poharana Hrvatska vam želi sretan put" te "Karamarko – ministar zbrinjavanja podobnih a ne stručnih".

specijal-201012070191004-Sve akcije Građanske akcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo