na Pilama / VIDEO Vozač autobusa pokušao pregaziti prometnog redara? Šokantnu snimku objavio gradonačelnik Dubrovnika

Image
Foto: Screenshot Facebook

Ovo ne bi smjelo proći nekažnjeno, napisao je u komentaru gradonačelnik te naveo da tu ima elemenata kaznenog djela

27.7.2023.
8:04
Screenshot Facebook
VOYO logo

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković objavio je na svom Facebooku šokantnu snimku na kojoj se vidi kako redari pokušavaju prepriječiti put autobusu na kat i gestikulacijom ga zaustaviti da ne prolazi, no vozač autobusa na to ne trza nego nastavlja voziti te se čini kako je malo trebalo da se dogodi tragedija.

U svom komentaru gradonačelnik Franković napisao je: Napadi na komunalne i prometne redare. Svakodnevno radeći na Pilama trude se regulirati promet na način da ubrzaju protok vozila kako bi našim sugrađanima i posjetiteljima olakšali prometovanje, a pješacima osigurali siguran prelazak i u uvjetima prekomjernog opterećenja prometnica. Na žalost vrlo često su izloženi verbalnim napadima pojedinaca, a u ovom videu jasno možete vidjeti kako pojedinci ne prežu ni od pokušaja gaženja redara. Sve navedeno bit će prijavljeno policiji jer ovakve stvari koje imaju sve elemente kaznenog dijela ne bi smjele proći nekažnjeno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedili su i komentari, neki zazivaju oštre sankcije. "Zatvor!!", bio je kratak i jasan komentar. "Isključiti im firme iz prometa zauvijek. Krkan", bio je drugi komentar, a u još jednom je stajalo: "Oštro i bez kompromisno kažnjavati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, neki se nisu do kraja složili s gradonačelnikom pa je netko napisao: "Jako ružno,al komunalni redar nema ovlasti regulirati promet na javnoj prometnici."

POGLEDAJTE VIDEO Dubrovnik i ove sezone pod opsadom bogataša! Doznali smo koliko jug zarađuje od jahti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo