NK CROATIA BOGDANOVCI / VIDEO Sve više osuda na trenera koji je brutalno izvrijeđao mlade nogometaše i prijetio im batinama

Navečer se oglasio i sam klub. 'Nakon što se u medijima pojavio videozapis ružnih scena iz svlačionice s gostovanja naše juniorske ekipe, ovim se putem želimo obratiti javnosti i jasno očitovati o istom. Prije svega, ovaj incident smatramo sramotnim i degutantim te želimo jasno naglasiti kako ponašanje sada već bivšeg trenera juniorske momčadi strogo osuđujemo', napisali su

26.4.2023.
11:27
VOYO logo

Snimka brutalnog vrijeđanja trenera koja se proširila jučer dobila je i svoj nastavak.

Riječ je o Josipu Lovriću, treneru iz NK Croatia Bogdanovci koji vodi juniore tamošnjeg kluba, odnosno - vodio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, snimka traje nešto više od dvije minute i pokazuje odnos jednog trenera prema svojim igračima. Sve se događa u svlačionici, nakon 45 minuta igre Lovrić ulazi u svlačionicu. Nervozno hoda pa započinje svoj monolog pun uvreda, prijetnji i svega drugoga.

Image
U PULI /

Bježao policiji pa bacio drogu, a kad su ga uhvatili krenuo ih vrijeđati

Image
U PULI /

Bježao policiji pa bacio drogu, a kad su ga uhvatili krenuo ih vrijeđati

U tom trenutku papire koje je držao u rukama baca u zid, a u izljevu bijesa prevrće stol sa svim stvarima koji se nalazi u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koga vi predstavljate? Je*at ću vam mater svima. Vi ćete mene brukati pametnjakovići. Šta pametuješ koju pi*ku materinu. Vi ste igrači, vi ste pi*ke", samo je dio uvreda koje je trener uputio svojim maloljetnim igračima.

Rekao im je i da se ponašaju kao hrpa govana. Na kraju im je poručio da do kraja utakmice hoće još četiri gola i da će mu igrači dobiti batine ako ne bude tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navečer se oglasio i sam klub.

"Nakon što se u medijima pojavio videozapis ružnih scena iz svlačionice s gostovanja naše juniorske ekipe, ovim se putem želimo obratiti javnosti i jasno očitovati o istom. Prije svega, ovaj incident smatramo sramotnim i degutantim te želimo jasno naglasiti kako ponašanje sada već bivšeg trenera juniorske momčadi strogo osuđujemo i da ono nema nikakve veze s idealima i vrijednostima koje ovaj klub gaji od svoga osnutka", stoji u priopćenju te dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uprava kluba je ekspresno reagirala te je istoga dana Upravni odbor jednoglasnom odlukom prekinuo suradnju s trenerom Josipom Lovrićem. Vjerujemo u budućnost našeg kluba i smatramo da trener mlađih uzrasta mora biti uzor u skladu sa svim pravilima pristojnog i humanog ponašanja", zaključili su.

Od trenera se ogradio i HDZ Vukovar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo