VIDEO: / 'Sanader je moralno dno moralnog dna!'

17.11.2010.
22:41
VOYO logo

Nakon što je Ivo Sanader na konferenciji za novinare u Saboru izjavio da "Jadranka Kosor i Vladimir Šeks, zbog nesposobnosti da riješe probleme, napadaju njega i njegovu obitelj kako bi prikrili svoj neuspjeh u vođenju države i stranke, te vrše pritisak na ljude da lažno svjedoče", oglasio je potpredsjednik Sabora.

"To je još jedan u nizu njegovih besramnih pokušaja da sa svojim klevetničkim lažima i objedama, primjerice kada predsjednicu Vlade i stranke Jadranku Kosor i mene, navodi kao inicijatore i autore njegovog političkog progona", rekao je Šeks za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šeks kaže kako se radi o Sanaderovoj poznatoj taktici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svojim obrambenim reakcijama on se služi lažima, klevetama i intrigama, što je u njegovoj naravi, i tim je načinom došao na vlast, obmanama i spletkama zavađujući ljude, i misli da s tim spletkama može nastaviti. Ivo Sanader je moralno dno moralnoga dna", rekao je Šeks te tvrdi da njega nije obmanuo, nego se stvar rješava "kada čir pukne".

Potpredsjednik Sabora odbacio je sve Sanaderove optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko po njemu ne pljuje, on pljuje sam po sebi. Van izlazi sve ono što je radio ovih desetak godina. To su napadi panike, obrambeni refleksi u kojima se nekontrolirano i iracionalno reagira u skladu s onim kako se oko njega steže obruč", kaže Šeks te optužuje Sanadera da ono što je u pozadini njegovih frustracija i tjeskobe, manipulacijom prebacuje na druge.

"Igra oko Ive Sanadera se u ovim napadima sve više primiče kraju", smatra Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara Nove TV misli li on to na Remetinec, Šeks je odgovorio da "Sanaderu ne želi zlo u bilo kojem smislu".

Vezani članci:

arti-201011170589006 arti-201011170364006 arti-200912160300006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo