OVO SE RIJETKO ČUJE / Nevjerica u emisiji Putinova huškača, poznati redatelj šokirao cijelu Rusiju: 'Moramo priznati jednu stvar...'

Image
Foto: Twitter Screenshot

'To je doista situacija koja može imati najozbiljnije posljedice za nas u slučaju da izgubimo. I moramo priznati da bismo mogli izgubiti', kazao je Šahnazarov i dodao kako se ne slaže s onima koji smatraju da će Rusija izaći iz agresije kao pobjednik

3.3.2023.
8:50
Twitter Screenshot
VOYO logo

Poznati ruski filmski redatelj Karen Šahnazarov na državnoj je televiziji izjavio kako Rusija mora shvatiti da bi mogla izgubiti rat.

Naime, novinar Francis Scarr na Twitteru je podijelio snimku Šahnazarove izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vidio ništa slično na ruskoj državnoj televiziji od ukrajinske protuofenzive prošle godine. Karen Shakhnazarov kaže da Rusija mora prepoznati činjenicu da bi mogla izgubiti i da se zavarava svatko tko misli da će se Zapad raspasti", napisao je na Twitteru Scarr.

"To je doista situacija koja može imati najozbiljnije posljedice za nas u slučaju da izgubimo. I moramo priznati da bismo mogli izgubiti", kazao je Šahnazarov i dodao kako se ne slaže s onima koji smatraju da će Rusija izaći iz agresije kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ne pripremite za svaki scenarij - to je slabost. To nije snaga, to je slabost", rekao je ruski redatelj na državnoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo