NEZGODNO / VIDEO Po mećavi na 2 kotača: Motorist kod Klisa pao na ledenoj cesti. 'Česi u japankama na Biokovu su mila majka'

Image
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode

Od jutros pada susnježica u Sinju, Trilju, Dugopolju, na Klisu, Mosoru, Muću i Konjskom. Predio Kočinje brdo je bio zatvoren za promet zbog zametenih kamiona, dok je na cesti D1 ispod tunela Mihovilović također došlo do prekida prometa prema Splitu zbog nesreće

27.11.2023.
15:06
Facebook / Prometne zgode i nezgode
VOYO logo

Zabijelila se okolica Splita, a zbog snijega koji od jutra pada u širok splitskoj okolici proglašeni su zimski uvjeti na cestama.

Snijeg je stvorio probleme i vozačima pa je tako zabilježena nesreća na Klisu gdje su se sudarila dva osobna vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bila jedina nedaća na prometnicama u tom dijelu zemlje. Zaleđena cesta između Klisa i Dugopolja stvorila je glavobolje i jednom vozaču motocikla koji je odjednom poskliznuo se i pao s motora.

Snimka pada objavljena je na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi motorist sa žutoom kacigom kako vozi desnom trakom ceste. Već u idućem trenutku se našao na podu koji je zabijelio snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se samo odjednom čuje: "Eno ga, pade". Sva je sreća da u tom trenutku iza nije nailazio drugi automobil. U komentarima su se javili korisnici koji su ismijali cijelu situaciju te su ironično sve komentirali. "Skoro pa s japankama na nogama", stajao je jedan komentar. "Svi s ljetnim gumama", nadovezao se drugi. "Česi u japankama na Biokovu su mila majka", glasio je još jedan komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
proglašeni zimski uvjeti /

FOTO/VIDEO Zabijelila se okolica Splita, u gradu padala ledena kiša: Zameteni kamioni, više prometnih nesreća

Image
proglašeni zimski uvjeti /

FOTO/VIDEO Zabijelila se okolica Splita, u gradu padala ledena kiša: Zameteni kamioni, više prometnih nesreća

U komentaru se javila jedna korisnica Facebooka i napisala da je motociklist preuzeo motor jutros sa servisa dok je vrijeme još relativno bilo dobro. "Da putu doma ga je iznenadio snijeg kao što je iznenadio sve. Ali najlakše je biti pametan i vrijeđati, jer Bože moj vama se to nikad ne bi dogodilo. A ovome što je snimao i još se smijao posebno svaka čast jer je stvarno ispao čovjek, nema što", poručila je.

Od jutros pahulje padaju u Sinju, Trilju, Dugopolju, na Klisu, Mosoru, Muću i Konjskom. Predio Kočinje brdo je bio zatvoren za promet zbog zametenih kamiona, dok je na cesti D1 ispod tunela Mihovilović također došlo do prekida prometa prema Splitu zbog nesreće. Policija je upozorila vozače da su na cestama D1 i D56 nastupili zimski uvjeti te su ih pozvali za dodatan oprez. Istaknuli su da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti te da koriste zimsku opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Snježna nevremena u Europi: U Bugarskoj više od 1000 mjesta isključeno iz električne mreže

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo